Selecteer een pagina

Nieuwsbrief

Een nieuwsbrief, oftewel e-mailmarketing, is de ideale manier om je klanten te blijven informeren. Vaak bestaat je e-mailbestand uit klanten die je bedrijf al kennen, waardoor nieuwsbrieven vaak een hoge succesfactor hebben.

Nieuwsbrief segmenteren

Het segmenteren van je e-mailbestand is belangrijk, omdat je er zo voor zorgt dat je doelgroep een zo relevant mogelijke nieuwsbrief ontvangt. Zo kun je bijvoorbeeld de mensen die een televisie hebben aangeschaft een mail sturen over de televisiehouder die bij de televisie past. Of je stuurt de mensen waarvan je weet dat ze kinderen hebben, een mail over nieuwe kinderkleding die je aanbiedt. Ook zorgen goede segmenten ervoor dat je de nieuwsbrief beter kunt a/b testen, zo kun je de resultaten steeds verbeteren.

Automation

Met automation e-mails kun je ervoor zorgen dat er automatisch relevante informatie verstuurd wordt naar je klanten op het juiste moment. Denk hierbij aan een verjaardagsmail, een mail als mensen zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief etc. Natuurlijk kun je dit ook koppelen aan klantgegevens zoals het versturen van een mail als mensen al 3 maanden geen bestelling meer hebben geplaatst.

 

Het Online Brein kan je helpen bij

  • Het opstellen van nieuwsbrieven
  • Meedenken over het design
  • Het opbouwen van een nieuwsbriefbestand
  • Je abonnees segmenteren zodat je gerichtere e-mails kunt versturen.
  • Het instellen van relevante automation e-mails

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!