Selecteer een pagina

Voor de volgende diensten kun je bij ons terecht:

 

 

Social media

We tweeten en liken er op los met z’n alle tegenwoordig. Daarom zijn social media de ideale manier om veel mensen te bereiken of aan je bedrijf te binden. Hoe? Daar helpen we je graag bij!

 

Social media advertising

Adverteren op social media is een goede manier om snel veel mensen te bereiken. Natuurlijk is het hierbij belangrijk om de advertenties zo efficiƫnt mogelijk in te zetten. Het juiste kanaal en de juiste boodschap zijn hierbij cruciaal om het budget zo doeltreffend mogelijk te verdelen.

 

Google Advertising (SEA)

Door te adverteren op Google zorg je ervoor dat mensen die naar jouw bedrijf opzoek zijn, je ook daadwerkelijk kunnen vinden. Bij SEA is het belangrijk om de campagnes en advertenties zo goed mogelijk te optimaliseren, zodat het budget optimaal benut wordt en er niet onnodig geld wordt ingezet.

 

 

Nieuwsbrief

Een goede nieuwsbrief is een goed marketingmiddel om je klantenbestand op de hoogte te houden van nieuws en acties.

 

Analytics

Als je een website hebt, wil je natuurlijk ook weten wat er op die website gebeurt. Welke pagina’s worden eigenlijk het meeste bezocht en via welke kanalen komen mensen op mijn website? Die informatie is heel belangrijk om je website te optimaliseren om zo te zorgen dat je een relevante doelgroep bereikt die uiteindelijk ook converteert.

Ben je zelf al bezig met online marketing, maar lever het nog niet het gewenste resultaat?

Misschien zijn onze online advies sessies wat voor jou!